De Wilder/Heuninck verrassen op dubbeltornooi PTKV

De Wilder/Heuninck verrassen op dubbeltornooi PTKV

Het dubbeltornooi van Park Tennis Klub Vilvoorde kon eind maart op een wel heel sterke bezetting rekenen. Met dank vooral aan de twee reeksen buiten criterium, waarbij duo's tot liefst 230 punten zich konden inschrijven. En toch was de overwinning bij de heren niet weggelegd voor één van de topreekshoofden.

170 punten om precies te zijn, telde thuisspeler Gertjan De Wilder (B0) samen met zijn compagnon  en B-15/1-speler Tim Heuninck. Hetgeen ervoor zorgde dat ze in elke dubbelpartij de underdog waren, maar dat belette hen niet om zich via drie opeenvolgende supertiebreaks toegang te verschaffen tot de eindstrijd. In die finale plaatsten ze ook nog eens de kers op de taart door A-speler Dennis Bogaert en Wouter Gillekens te kloppen. Via een supertiebreak, of wat had je gedacht. In de open reeks dubbel gemengd was de overwinning weggelegd voor de als eerste geplaatste B-15/2's Nathalie Roels en Nicolas Dewulf. Zij rekenden in een supertiebreak af met  het duo Van Orshaegen/Puttemans.
In de criteriumreeksen waren de volgende koppels van de organiserende club aan het feest: Danny Crabbé/Jimmy Sterckx bij de heren 3, Tatiana Verbruggen/Kevin Van Vaerenbergh in de eerste reeks dubbel gemengd en opnieuw Tatiana Verbruggen aan de zijde van Jimmy Sterckx in de tweede reeks.

Stijn Deleus - 0475/21.20.68 - stijn.deleus@gmail.com