Caves de Bordeaux & Restaurant Cédric dubbel tornooi in TC Duinbergen

Caves de Bordeaux & Restaurant Cédric dubbel tornooi in TC Duinbergen

Het zomerseizoen zit er bijna op, maar in TC Duinbergen werden vorige week nog 17 reeksen in dubbel afgewerkt. 444 inschrijvingen dit jaar, een record!
Tornooileider Mathieu Loosvelt blikt tevreden terug op drukke tennisdagen. Dit jaar waren de weergoden ons zeer goed gezind.
Op zondag 27 augustus werden de finales gespeeld onder een stralende zon en werden de spelers door de vele supporters aangemoedigd.
17 reeksen dus 17 finales, waarvan 8 gewonnen door leden van TCD. Een weergaloos succes!
Een spannende wedstrijd tussen de plaatselijke vedetten werd na een super tiebreak 6/4 ¿ 4/6 - 10/8 gewonnen door Annabelle De Lille en Caroline Van den Broucke in DUBBEL DAMES 2.

Gemakkelijke en verrassende overwinning in DUBBEL HEREN 1 door Jordy Couwyzer en Benny Devinck tegen de hoger geklasseerde Philippe Stichelbaut en Matthew Maes met 6/0 ¿ 6/2.
De verliezers van de eerste ronde werden getroost met een lekkere pasta! Ook was er iedere avond een speciale cocktailbar verzorgd door het feest comité en dus was de ambiance verzekerd.
Op een sportieve manier kunnen de winnaars hun wijnkelder aanvullen met de uitgelezen wijnen van Caves de Bordeaux die samen met Restaurant Cédric het tornooi sponsorden.
De receptie na de prijsuitreiking werd door de vele aanwezigen enorm op prijs gesteld. De fijne hapjes van restaurant Cédric samen met de kwaliteitswijnen van Caves de Bordeaux waren een culinaire afsluiter van dit geslaagd dubbeltornooi.
Voorzitter Alain De Taeye bedankte Schepen Anthony Wittesaele voor zijn belangstelling tijdens de prijsuitreiking en had woorden van lof voor allen die meegewerkt hadden om van dit tornooi een ware happening te maken!