Caroline Maes zet zich opnieuw door

Caroline Maes zet zich opnieuw door

De Zeelse Caroline Maes blijft een vaste waarde op het criterium. In haar thuisstad zette ze zich opnieuw door in de hoogste damesreeks. Eerst versloeg ze een nochtans sterk gemotiveerde Manon Dewulf van Beckhand met 6/1 en 6/2 en in finale was ze te sterk voor Julie Vereecke die er Louise Burez had uitgeslagen.
Luna Kosolosky verraste zichzelf in dames III. Eerst versloeg ze Estelle Hargot en in finale had ook favoriete Aisha Vercaemer weinig kans. Het werd 6/0 en 6/3 voor het meisje van TC De Vallei dat dit seizoen toch wel een tiental tornooizeges liet noteren.
Aurelie Van Damme die een heel sterk seizoen speelde kon dat ook bevestigen in reeks IV waar ze in finale Laure Claeys met 6/4 en 6/1 versloeg. Elvine Vernimmen was de beste in de laagste reeks waar ze in finale Lynn Monsieur met 7/5 en 6/1 naar huis stuurde.
In de reeks 25/2 werd het een uiterst spannende finale tussen Lynn De Winter en Anouchka Van De Walle. De laatste won het in drie sets: 6/7,6/4 en 6/4.
Lynn Monsieur van TC Chiwawa beet in dames 25/3 een tweede keer in het zand in een finale. Stefanie De Baerdemaeker haalde het immers met 6/2 en 7/5.

Ulrich Herremans - 054/33.93.74 - ulrich.herremans@pandora.be