Caroline Maes en Jeroen Masson baas op de Masters

Caroline Maes en Jeroen Masson baas op de Masters

Zele ¿ Twee ervaren ratten hebben het gehaald op de finales van de Masters op Topspin. In de hoogste damesreeks won Caroline Maes ¿ bijna 34 ¿  van de piepjonge Zara De Schutter met 6/4 en 6/0 en bij de heren was Jeroen Masson , ook al 35, de betere van Filip Van Duyse met 6/2 en 6/0. Het blijft dus nog even wachten voor de jeugd de fakkel kan overnemen in dit circuit.
Dames
Bij dames II vochten Luna Kosolosky en Charlotte Hermans een duel uit dat ze eerder op de dag ook al in Vlaams-Brabant hadden uitgevochten en opnieuw was het de Waaslandse van De Vallei die het haalde.
Ellen De Looze (TC Players) kon op de Masters wat gedurende het seizoen nog niet kon: winnen van Aisha Vercaemer ( Gantoise) en dat in drie sets 6/4, 4/6 en 6/2. Lani Neefs ( De Vallei) was de betere van Britt De Rudder bij dames IV en de revelatie van het seizoen, Yael Tobianah ( Kenta Lede) , haalde het in de laagste reeks.
Catharina Vander Linden ( Standaard Wetteren) won zowel bij dames 25/3 als 35/3. Andere vrouwelijke winnaressen waren Gina Vervaele ( TC Madison) bij 35/2 en Katrien Van Den Driessche (TC Zottegem ) die bij 25/2 haar clubgenote Evelien Naessens versloeg.
Heren
Lucas Bogaert ( TC Oudenaarde) had geen moeite met Wibo Van Poeck bij heren II en Jens De Bosscher ( TC Merelbeke) hield er Louis De Rouck met 6/1 en 6/4 onder bij heren III. In de lagere reeksen wonnen Joeri Van Wassenhove (TC Evergem) in reeks IV, Kristof Smet ( TC Beckhand) in reeks V en David De Keukelaere ( Gantoise ) in reeks VI.
In de leeftijdscategorieën gingen de titels naar West-Vlaming Jeroen Roose die Alexander De Cuypere versloeg in drie felbevochten sets bij 35/1, Bart Roels ( TC Merelbeke) bij 35/2, Erwin Pinchet ( TC Beckhand) bij 35/3, Fransy Van De Gucht ( TK Beukenhof) in 45/2, Philip Van Den Brande ( TC Bornem) bij 45/3, Ignace De Walsche ( TC Evergem ) bij 55/2 en Guy Glorieus ( TC Merelbeke) bij 55/3.