Belgische toppers spelen Belgian Circuit-tornooi Brandt

Belgische toppers spelen Belgian Circuit-tornooi Brandt

De tenniscompetitie in eigen land trok zich de voorbije week weer helemaal op gang en de Antwerpse tornooien om het Belgian Circuit – met De Rakket, Herentalse en Zevenbergen – gaan met een mooie bezetting de eindfase in.
Wat kwaliteit betreft schiet het Haze&Finn-tornooi van TC Brandt in Wilrijk, dat morgen 3 juli van start gaat, zonder twijfel de hoofdvogel af. Omdat het voor onze topspelers nog wachten is om weer internationale punten te grijpen, doen ze op Belgian Circuit-tornooien matchritme op. Het tornooi van TC Brandt in Wilrijk presenteert op de hoofdtabel niet alleen onze nationale toppers Kimmer Coppejans (ATP 154), Ruben Bemelmans (ATP 215), Michael Geerts (ATP 404), Zizou Bergs (ATP 521), Benjamin D'Hoe (ATP 656) en Clement Geens (ATP 627), maar ook twee Nederlanders die binnen de top 200 van de wereldranglijst staan: Botic Van de Zandschulp (ATP 173) en Tallon Griekspoor (ATP 190).
Voor een Belgian-Circuit topper als Yannick Vandenbulcke is er zelfs geen plek op de hoofdtabel. Hij speelt net als onder meer Alexander Hoogmartens en Tibo Colson, beloften aan het Topsportcentrum, de kwalificaties.

Werner Thys - 0497/42.69.77 - thys.werner@belgacom.net