Belgisch Kampioenschap Tennis voor politie TC Rumbeke

Belgisch Kampioenschap Tennis voor politie TC Rumbeke

Op vrijdag 24 Juni organiseerde Politiezone Riho het Belgisch Kampioenschap Tennis (enkelspel)bij de politie, dit op de tennisterreinen van T.C. Rumbeke.
Zowel bij de dames als bij de heren stonden 3 categorieën op het programma " openen wedstrijdleiders Christ Sabbe en Maarten Casteleyn deze babbel" , beide heren kregen de assistentie van Lies Vanhenden .
De reeksen werden onderverdeeld van N.G ¿ C+30/4, C+30/3 ¿ C+30 , C+15/5 ¿ A zodat ieder op zijn niveau kon strijden voor de titel. Het politietornooi RIHO was reeds aan zijn vijfde editie toe en voor de tweede maal werd dit het Belgisch Kampioenschap , de kampioenen van vorig jaar mochten naar het EK in Milaan die om de vier jaar doorgaat .
Met 60 deelnemers verspreid over 6 reeksen bereikten de organisatoren van politiezone RIHO de maximumcapaciteit en ook de weergoden waren goedgezind want de volledige dag bleef het droog .
In de ochtend waren koffiekoeken voorzien en als lunch kon er gekozen worden tussen spaghetti of een belegd broodje " gaan beide heren verder ".

Hieronder alvast een overzicht van de BELGISCHE KAMPIOENEN:

Dames A :
1 Kirsten Langmak
2 Hilde De Brakeleer


Dames B :
1 Kimberley Tavernier
2 Dominique Botty

Dames C :
1 Eva Houpels
2 Nancy Vermeulen
3 Carine Buysse


Heren A :
1 Davy Sels
2 Maarten Casteleyn
3 Rafael Urquizar

Heren B :
1 Tommy Plaetevoet
2 Nico Desoete
3 Kevin Struyf


Heren C :
1 Frederic Verbeke
2 Johan Snoekx
3 Eric Gysen

"Proficiat aan alle deelnemers en hopelijk kunnen we volgend jaar terug instaan voor de organisatie van het Belgisch Kampioenschap. Een speciaal woordje van dank aan Politiezone RIHO ( organisatie) , RISTA voor het in gebruik stellen van de infrastructuur en de werkgroep PROSA voor het verzorgen van de receptie " besluiten Christ en Maarten deze babbel.

Alexander Vanwalleghem - 0491/52.80.12 - alexander@personal-t-concepts.com