Beckhand dames en heren naar nationale eindronden

Beckhand dames en heren naar nationale eindronden

Bij TC Beckhand kan men tevreden terugblikken op de afgelopen weken. De ploegen in de nationale afdelingen deden het naar behoren.
Zo plaatste het damesteam in eerste nationale zich voor de halve finales eind augustus tegen Forest Hills. Justine De Sutter, Elena Van Der Sypt, Louise Burez en Celine Rolly  krijgen het daar niet gemakkelijk maar het doel is bereikt.
In tweede nationale strandde TC Beckhand op de derde plaats. Manon Dewulf, Shura Poppe, Melissa Van Onckelen, Lina Dullaert en Tahnee Van Hoeck zorgden voor mooie prestaties.
De mannen in eerste nationale moesten op de laatste speeldag wel hun hachje redden tegen Lovanium. "De matchen in eerste nationale blijven een loterij", aldus Jeroen Verheyen. "Je weet nooit hoe de ploegen er gaan uitzien. Veel spelers hebben soms andere verplichtingen. Tegen Leuven konden wij nog eens op een sterk team rekenen en onze mannen haalden het met 5/4. Een pluim voor Philip De Vetter, Filip Van Duyse, James Storme junior, Vincent Van Den Honert, Eric Reuijl en Ruud Martens".
In vierde nationale kon de jonge ploeg van Beckhand B zich plaatsen voor de achtste finales in de eindronde. Zij trekken dan naar Brughia. Bjarne Van Der Herten, Usul Cengiz, Nick Maes, Yens en Niels De Dobbeleer, Ignace Van Kemseke en Amir Shavayev zijn de mannen achter de kwalificatie.
Intussen kroonden de dames zich in tweede gewestelijke ook al tot kampioen. Ilse Weynants, Ines Flos, Julie Huygaerts, Margaux Van Puyvelde, Nele Jacobs en Lisse Cool mochten hun aandele opeisen in het succes.

Ulrich Herremans - 054/33.93.74 - ulrich.herremans@pandora.be