Alleen TC Beckhand mocht juichen in Oost-Vlaanderen

Alleen TC Beckhand mocht juichen in Oost-Vlaanderen

De balans van de intergewestelijke interclubkampioenschappen slaat niet echt door in het voordeel van de Oost-Vlaamse teams die doorgestoten zijn naar de eindronde.
Toch mocht men alvast bij één club juichen. TC Beckhand haalde het in de finale bij heren 1 met vier enkelspelers van Gerisart. Philip De Vetter, Filip Van Duyse, Bjarne Van Der Herten en Dries De Rijcke wonnen met 4/2 de eindstrijd nadat in vorige wedstrijden ook Amir Shavayev, Jeroen Verheyen, Gianni Seghers en Geert Bosman er hadden voor gezorgd dat  de club tot de finale kon doorstoten.
TC Beckhand finalist in reeks III met 4 enkels. Daar stootten Thomas Laureijs, Yannick Fauche, Noah Dewulf , Laurent Demaere en Tobias De Bruin echter op een sterk Tennisdel Genk dat hen met 4/2 klopte
TC De Zilveren Klomp was ook zeer verdienstelijk. In heren III met zes enkels hing het in finale tegen het Brabantse SDI van luttele details af. Maarten Van Landeghem, Cedric Vercauteren en Rens Van Der Weken lieten de grensploeg even dromen maar Sebastiaan Willaert, Ruben Deryckere en Wim Dutré konden de succesreeks niet verder zetten zodat de dubbels waarin ook Jochen Wuyts en Anthony Deryckere werden ingeschakeld ,beslisten en daarin was SDI twee keer het beste team.
TC Evergem bracht het in heren V met 4 enkels ook tot finale, maar tegen TC De Blauwe Regen bleken Joeri Van Wassenhove, Wim Hoornaert, Ward Lapeere en Steven Vyncke dit keer niet opgewassen na een fantastisch seizoen.
KAVD Dendermonde speelde in 70/1 de finale tegen Odrimont maar tegen de Waaltjes waren Roland Dhondt, Willy De Ridder, Albrecht Bahnmuller en Etienne  Muysewinkel uiteindelijk niet opgewassen.

Ulrich Herremans - 054/33.93.74 - ulrich.herremans@pandora.be