Alleen Park Ronse hangt Oost-Vlaamse kleuren aan de mast op intergewestelijke interclubkampioenschappen

Alleen Park Ronse hangt Oost-Vlaamse kleuren aan de mast op intergewestelijke interclubkampioenschappen

Slechts één Oost-Vlaams team kon juichen op de intergewestelijke clubkampioenschappen voor de jeugd die op TC Beckhand werden gehouden. Nog zes andere teams bereikten de finale maar konden de kers op de taart niet zetten.
De meisjes 10/3 van Park Ronse met Elise Vermeeren en Amber De Visscher mochten juichen met hun winst tegen het Antwerpse Gym Olympiade. Beide meisjes wonnen hun enkelspel.
Bij de meisjes 10/2 bereikte De Krijte de finale maar daar bleek het Turnhoutse ISC te sterk te zijn voor Indira Lepage en Liana Laitadza. In de reeks 9/3 ging het plaatselijke Beckhand naar finale met Yoni Van Vlierberge en Tola Oduwale maar beiden verloren hun enkelspel tegen het team van het Brabantse Panorama.
De club uit Overijse won ook bij meisjes 14/2 waar De Vallei Temse het tot de finale had gebracht. Het duo Messanguy-Rylandt was te sterk voor Lani Neefs en Zoë Zatyko.
Bij de meisjes verloren Hof ter Burst met Elien Broodtaerts en Laura Van Schuerbeek bij meisjes 16/2 en TC Players met Irena De poortere en Fien Brysse bij meisjes 16/4  halve finale.
TC Eeklo was halve finalist bij jongens 14/2 terwijl vier clubs de finales haalden bij de jongens. TC Racso met Miel Sweerman en Lander Volckaert verloor bij jongens 14/2 met 1 tegen 2 van het Geelse Den Bruul. In 14/3 stond nog een plaatselijk team in finale. Maar TC Beckhand met Arno Zels en Jonas Loopmans verloren het beslissende dubbelspel tegen Het Zeen Sterrebeek.
Topspin Zele met Cedric Boel en Ian Saey woog te licht voor TC De Berken en verloor beide enkelspelen bij jongens 16/3. In jongens 16/4 dwongen Robbe Depickere en Ciodi Volckerick de spelers van TC Duvels tot een supertiebreak maar die ging verloren.