Albert Greven zwaait af als voorzitter TC Woten

Albert Greven zwaait af als voorzitter TC Woten

Op TC Woten breekt vanaf heden een nieuw tijdperk aan, nadat de geestelijke vader Albert Greven onlangs werd gehuldigd voor zijn verdiensten gedurende 38 jaar lang. Maar niet getreurd, want er staat een gemotiveerd team klaar om ervoor te zorgen dat de toekomst verzekerd is.

Daar hoort uiteraard een nieuwe voorzitter bij en die eer viel Carlo Grauwels te beurt. Maar vooraleer de blik naar de toekomst te richten, staat hij erop om zijn voorganger de nodige lof toe te zwaaien.
"Albert in de bloemetjes zetten, was het minste dat we konden doen", meent hij. "Hij heeft de club destijds opgericht en de afgelopen 38 jaar gebracht tot wat Woten vandaag de dag is, met name een zeer gezonde en volwaardige tennisclub met zes gravelbanen en een overdekte hal met clubhouse waar leden graag een balletje komen kloppen. Het is echt zijn kindje, dat hij met de 70 jaar in zicht toevertrouwt aan een jonge en gemotiveerde ploeg die al een viertal jaar meedraait en daardoor perfect op de hoogte is van het reilen en zeilen. Het feit dat hij weet dat Woten in bekwame handen is, heeft hem ertoe gebracht om de fakkel door te geven. Maar goed, hij zal voor altijd ere-voorzitter blijven, dat spreekt voor zich."
"Of we wilde plannen hebben voor de komende jaren? Die zijn er altijd als je over een gezonde tennisclub als de onze beschikt, al willen we in eerste instantie op de ingeslagen weg verdergaan", reageert Grauwels gevat. "Dat neemt echter niet weg dat we in de wintermaanden stilaan aan ons plafond zitten qua bezetting. En goed, dan is het logisch dat je uitkijkt naar uitbreiding, want er is toch vraag naar meer lessen en ook de interesse om interclub te spelen, blijft toenemen. Met de steun van de gemeente komt er nieuwe led-verlichting in de hal en we zijn ook aan het bekijken of we twee van de drie buitenvelden tijdelijk kunnen overkappen in de winter. Op de lange termijn hopen we ooit de droom van Albert te kunnen verwezenlijken om een extra stuk grond aan te kopen en zo ook het aantal velden verder op te drijven. Met rond de 400 leden zitten we goed nu, maar veel rek zit er ook daar niet meer op."

Stijn Deleus - 0475/21.20.68 - stijn.deleus@gmail.com