Achtste editie dubbeltornooi TC De Vloer succesvolste ooit

Achtste editie dubbeltornooi TC De Vloer succesvolste ooit

Dat het succes van de dubbeltornooien in de winter nog niet tanende is, bewijzen ze bij TC De Vloer. De achtste editie is meteen de succesvolste ooit, met liefst 345 koppels die sinds vorige week vrijdag meedingen naar de zege in één van in totaal veertien reeksen. Onder hen ook ex-prof Bart Wuyts, die daarnaast ook les geeft op de club.

"Door er één dag vroeger aan te beginnen, konden we nog iets meer terreinen openstellen voor het tornooi en dat heeft zijn effect duidelijk niet gemist", aldus een tevreden eigenaar Wouter Stoefs. "We moesten de inschrijvingen zelfs iets vroeger afsluiten dan oorspronkelijk voorzien, want nu tellen we in de meeste reeksen reeds meer dan twintig koppels. Aan onze wedstrijdleider Jos Vanden Wyngaerd om alles in goede banen te leiden, maar hij doet dat voortreffelijk. Hij is zelfs één van de redenen waarom er ook buiten de eigen clubleden zoveel tennisduo's aan de start staan."
Sowieso kan er op De Vloer in optimale omstandigheden indoor getennist worden. Dat heb je nu eenmaal met een eigenaar die tot buiten de eigen landsgrenzen zelf ballonnen plaatst. Sinds kort beschikt één van de constructies in Herent trouwens over de laatste generatie LED verlichting, met platen aan het plafond die voor een optimaal zicht zorgen.

Stijn Deleus - 0475/21.20.68 - stijn.deleus@gmail.com