10.000$-tornooi in TC De Polderblomme

10.000$-tornooi in TC De Polderblomme

Na het succesvolle tornooi van Damme in TC Vijverhof komt De Haan komende week aan de beurt  voor het circuit van de Rising Stars. Zaterdag en zondag worden de kwalificaties gespeeld, vanaf maandag wordt de eindtabel opgestart. Van West-Vlaamse zijde is het vooral uitkijken naar het wederoptreden van Wenduinenaar Joris De Loore, die het voorbije jaar heel wat blessureleed te verwerken kreeg.
Dit jaar wordt geheel het tornooi afgewerkt op de terreinen van TC De Polderblomme zelf. De club krijgt uiteraard ook de steun van de gemeente, die zich volledig achter dit project schaart. De club onderging de laatste dagen een serieuze metamorfose en wordt de komende week een gezellige tennistempel. Een bezoekje aan dit internationaal tornooi loont zeker de moeite want TC De Polderblomme staat ook bekend omwille van zijn gastvrijheid. Het 10.000$-tornooi van De Haan loopt van zaterdag 27 juni tot en met zondag 5 juli. Voor de vakantiegangers is er een toeristisch treintje voorzien die gratis de tennisfans naar de club zal brengen. 

Op de foto bovenaan vlnr. schepen van sport Rudy Claus, voorzitter Stijn Catrysse, schepen Paul Meyers, burgemeester Peter Breemersch, tornooidirecteur Christophe Verhaeghe, Jean-Pierre De Knock (BNP Paribas FoFortis),
onderaan Stijn Bulcke en Tom Dermaut, tornooiafgevaardigden TC De Polderblomme

Philippe Bourez - 0477/90.95.37 - philippe.bourez@skynet.be