1 Plustornooi op TC Heiveld: Maya Van Thuyne finaliste

1 Plustornooi op TC Heiveld: Maya Van Thuyne finaliste

Geen enkelwinst voor Oost-Vlaanderen op het sterk bezette 1 plustornooi op TC Heiveld. Bij meisjes 12 haalde Maya Van Thuyne(TC Racso)  wel de finale na winst in halve met 6/4, 3/6 en 6/3 tegen Noémi Sermant(Pollare) . In de slotmatch was Valentina Khrebtova(C 30) te sterk met 6/3 en 6/3.
Ook Denderleeuwse Zara De Schutter die in kwart weerwraak nam op de Chinese Cai Xingu en in halve finale Lina Dullaert(TC Beckhand) had uitgeschakeld kwam in finale iets te kort tegen Vicky Van De Peer (6/7,6/1 en 6/3).
In de finale voor de 9-jarigen tegen Louis Maurau werd een verdienstelijke Mathias De Cubber(Park) met te zware 4/0 en 4/0 cijfers verslagen.
Bij jongens 10 haalde Sebastien Cauhape de kwartfinale en bij jongens 12 waren Mats Herremans, Noah Merre en Natan D'Hulst al tevreden met een plaats op de hoofdtabel.
Fran Bogaert, Jara Otzipka en Kaat Coppez haalden kwart bij meisjes 10 en Margot De Pré deed dat bij meisjes 16.
Meer succes in de dubbels waar Sebastien Cauhape en Mathias De Cubber het bij de 9-jarigen haalden van Elise Gillis en Gitte Kemps en enkelen de finale haalden.
Robin Vanhauwe verloor die met Dries Smits bij jongens 16 tegen Frederic Jacobs en Tibo Colson die het duo Kamdem-Rennie hadden uitgeschakeld.
Kaat Coppez met Flo Helsen verloor van het duo Meyers-Pantelic. Zara De Schutter met Kayleigh Vanhoutte verloren in een supertie-break van Lotte Van Den Bulcke en Nicky Vermeulen(TC De Vallei)
Halve finales waren er voor Mats Herremans-Fredrik Caeyman(TK Players)bij jongens 12 en Julie Fauche met Noémi Sermant bij meisjes 12 net als voor Nienke D'Haen met Michelle Van Mol bij meisjes 14 en voor Fran Bogaert met Eline Van Qiuckelberge in meisjes 10.

Ulrich Herremans - 054/33.93.74 - ulrich.herremans@pandora.be