¿Blacklight was een voltreffer¿

¿Blacklight was een voltreffer¿

In de aanloop naar het jeugd- en dubbeltoernooi van Ter Eiken werd op zaterdag 20 februari een Blacklight-event georganiseerd: tennissen en squashen in het donker, zeg maar.
"Lesgever Christophe Lenaerts zorgde voor de organisatie en het event was een schot in de roos", zegt Philippe Cassiers, hoofd van de plaatselijke tennisschool. "De opkomst was groot, de respons uiterst positief. We willen op onze club meer evenementen organiseren en deze Blacklight kaderde daar mooi in. Uiteraard was de jeugd ook massaal op de afspraak."
Komend weekend worden op het Ethias Tour reeks 2 en 3-tornooi weer enkele plaatselijke spelers op het hoogste schavotje verwacht. "We investeren al langer in jeugdtennis en plukken daar nu de vruchten van", aldus Cassiers. "Niet alleen Alexander Blockx, ook jongens als Stijn Van Asten en Idriss Haddouch doen het uitstekend op het  reeks 1-circuit. En er zijn nog sterke jeugdspelers in aantocht. Van elk geboortejaar hebben wij minstens één speler in het Kids Development Team (KDT) van Tennis Vlaanderen. We zullen dus niet direct in een `gat' vallen."

Werner Thys - 0497/42.69.77 - thys.werner@belgacom.net