Recommended padel suppliers

Logo Bedrijf Bedrijfsactiviteit Referenties Contact
  TOMASPOR is gespecialiseerd in het ontwerpen en installeren van sportinfrastructuur. Het ervaren team ademt sport en denkt graag mee in de realisatie van uw project. We plaatsen kwaliteit en duurzaamheid centraal en hechten zeer veel belang aan een optimale service. Met onze jarenlange ervaring binnen de padelwereld realiseerden we tal van projecten.  Grondwerken, courts, overkappingen en omgevingswerken werden door ons met de grootste zorg uitgevoerd. We verwijzen graag naar onze website voor meer illustraties of maak kennis met onze kwaliteit en installeer tijdelijk een mobiele court op uw tennisclub in samenwerking met Tennis Vlaanderen. www.tomaspor.be
info@tomaspor.be
+32 473 76 22 39
Burggraaf de Nieulantlaan 51
8200 Brugge

             

 

Redsport Padel werd opgericht om een exclusieve service te verlenen in het ontwerpen en opbouwen van indoor en outdoor padelcourts. Met meer dan 10 jaar ervaring en een team van experts, die betrokken zijn in het beheer, de opbouw en het onderhoud van sportfaciliteiten, heeft ons bedrijf een uitstekende positie verworven die alle uitdagingen in de padelwereld aankan. In 2011 realiseerden wij het de eerste volwaardige padelaccommodatie in België: Padel 4U2 Gent. Mede dankzij dit project en diverse bezoeken in Spanje deden we de nodige ervaring op en legden we de contacten om hoog kwalitatieve terreinen aan te leggen die aangepast zijn aan het Belgisch klimaat.
Intussen realiseerden we meer dan 30 terreinen in België, waaronder dubbelterreinen, enkelterreinen, panoramische terreinen en zelfs 2 mobiele terreinen met een op maat gemaakt platform.

www.redsportpadel.be
info@herwebo.be
+32486 84 27 26
Huivelde 74
9240 Zele