Recommended padel suppliers

Logo Bedrijf Bedrijfsactiviteit Referenties Contact
  TOMASPOR is gespecialiseerd in het ontwerpen en installeren van sportinfrastructuur. Het ervaren team ademt sport en denkt graag mee in de realisatie van uw project. We plaatsen kwaliteit en duurzaamheid centraal en hechten zeer veel belang aan een optimale service. Met onze jarenlange ervaring binnen de padelwereld realiseerden we tal van projecten.  Grondwerken, courts, overkappingen en omgevingswerken werden door ons met de grootste zorg uitgevoerd. We verwijzen graag naar onze website voor meer illustraties of maak kennis met onze kwaliteit en installeer tijdelijk een mobiele court op uw tennisclub in samenwerking met Tennis Vlaanderen. www.tomaspor.be
info@tomaspor.be
+32 473 76 22 39
Burggraaf de Nieulantlaan 51
8200 Brugge

             

 

Herwebo BVBA is een bouwbedrijf uit Zele, Oost-Vlaanderen en heeft zich sedert 2011 gespecialiseerd in de aanleg van Padelterreinen.
We werken reeds 10 jaar met enthousiasme om de padelcourts steeds kwalitatiever en mooier te maken zodat ze op uw club een echte eyecatcher zijn.
Herwebo BVBA is de exclusieve verdeler van adidas en Redsport Padelcourts in België. In samenwerking met adidas en Redsport hebben wij onze padelcourts op verschillende punten aangepast zodat ze beter beantwoorden aan de klimaateisen in België.
Naast de stevige funderingsbalk en de unieke waterdoorlatende ondergrond die wij ontworpen hebben zijn wij fier dat onze padelcourts over zeer slanke profielen beschikken voor een optimaal kijk- en speelplezier.
Ondertussen bouwden wij meer dan 70 padelterreinen op 21 verschillende locaties in Vlaanderen. Naast de padelcourts kunnen wij ook instaan voor het totaalproject: overkappingen, omgevingwerken, sportbar, toeganscontrole,¿
Onze laatste realisaties:
TC heiveld, Sint Katelijne Waver (4 RedSport + 1 adidas court , waarvan 2 overdekt)
TC Ter Eiken, Edegem (5 RedSport + 1 adidas court waarvan 3 overdekt)
TC De Watertoren Menen (3 RedSport courts)
TC De Wehzel Elewijt (1 RedSport court)
Vision 21 Roeselare (2 RedSport courts)

www.redsportpadel.be
info@herwebo.be
+32486 84 27 26
Huivelde 74
9240 Zele