PadelDirect

PadelDirect

Communique vanwege Tennis Vlaanderen vzw
TennisDirect vanaf nu technische sponsor voor tennis én padel

Tennis Vlaanderen is al jaren tevreden over de samenwerking met enthousiaste partner TennisDirect, de online webshop voor tennisartikelen, en is heel blij het contract te verlengen voor een periode van 3 jaar. Naast de officiële leverancier van terrein- en trainingsmateriaal wordt TennisDirect ook betrokken bij de verdere uitbouw van padel, het succesverhaal in Vlaanderen. Steeds meer Vlamingen vinden hun weg naar de nieuwe fun-sport en dus ook naar bijhorend materiaal. TennisDirect biedt padelrackets, - ballen en -accessoires aan via hun nieuwe webshop PadelDirect.be. Het partnership tussen de federatie en TennisDirect is dus een ideale match waarbij tennis- en padelleden regelmatig kunnen genieten van exclusieve voordeelacties.

Online webshop partner: Tennisdirect.be
Wij zijn zeer verheugd u te melden dat wij voor de komende drie jaar het sponsorcontract met Tennis Vlaanderen hebben verlengd. Tennisdirect.be is de grootste online tenniswinkel in Benelux met een enorm aanbod aan tenniskleding, tennisschoenen, tennisrackets & accessoires van alle bekende tennismerken waaronder Nike, adidas, Babolat, Wilson en Head.
Waarmee onderscheidt TennisDirect zich van andere tenniswinkels?

  • Vakbekwame klantenservice. Allen zelf actief tennissers!
  • Gratis retourservice
  • Snelle leveringen. Is het artikel op voorraad en bestelt u het voor 21u00, dan heeft u het de volgende dag in huis.
  • Veilige manier van online betalen.
  • In alle vertrouwen online kopen. Lid van BE Commerce
  • Neem alvast een kijkje bij www.tennisdirect.be.
  • Neem gerust contact op met de klantenservice via 03/663.14.54 of info@tennisdirect.be

De komende maanden mogen de leden van de Tennis Vlaanderen veel leuke acties blijven verwachten. Neem alvast eens een kijkje bij TennisDirect.be en mochten er vragen of opmerkingen zijn, neem dan gerust contact op met de klantenservice. Zij helpen u graag verder.

TennisDirect is de ideale partner voor de clubspeler, Tennis Vlaanderen en tennistrainer.