Official

Foto's Officials Day

Bekijk hier de foto's van de editie 2016.

Infotheek Official

Vragen?

Contacteer ons via:

Scheidsrechter, wedstrijdleider of interclubleider?

Wil je tornooien of interclub in goede banen te leiden?

Volg dan een cursus arbitrage. Jaarlijks organiseert Tennis Vlaanderen, verspreid over het Vlaamse land, opleidingscursussen.

Ben je als official graag goed op de hoogte?

Enkel een officialopleiding volgen is onvoldoende om up-to-date te blijven. De tennissport evolueert ieder jaar, ook als official dien je op de hoogte te zijn van de nieuwe reglementeringen:

  • Jaarlijks worden er bijscholingen georganiseerd. Hiermee houden we officials op de hoogte van de laatste (internationale) ontwikkelingen voor de official. Een bijscholing is daarnaast ook een ontmoetingsplaats voor officials met uitwisseling van interessante ideeën en inzichten.

  • In de infotheek vind je heel wat info voor officials zoals de reglementen van de verschillende competities.

  • Geregeld verstuurt Tennis Vlaanderen een direct mail met de belangrijkste info voor gediplomeerde officials.

Hoe kan je tornooien of interclub in goede banen leiden?

  • De Elit-clubtoepassing is een belangrijke tool voor interclubleiders en wedstrijdleiders. Met deze softwaretool kan de wedstrijd- of interclubleider de volledige organisatie en administratie van een tornooi of interclubcompetitie verwerken.

  • Om een tornooi of interclubcompetitie op de best mogelijke manier te organiseren, stellen we in de infotheek of onder `competities organiseren' alle nodige documenten ter beschikking.