Refresher naar gewestelijk scheidsrechter

Programma

De opleiding 28/02/2021 is afgelast omwille van Covid-19. Zodra we opnieuw opleidingen op locatie mogen geven, plannen we een nieuw cursusmoment in.

Je schrijft je in voor de refresher naar gewestelijk scheidsrechter. De refresher bestaat uit 2 delen:

  • Digitale herhaling over de tennisspelregels (verplicht te volgen).
  • Cursusmoment

De cursist behaalt de graad "Gewestelijke scheidsrechter" na het volgen van de digitale herhaling en deelname aan het cursusmoment. Tijdens het cursusmoment is interactie van de deelnemers vereist.

Digitale herhaling:

Voor de start van de cursus volgt de kandidaat gewestelijk scheidsrechter een (korte en interactieve) digitale herhaling over de tennisspelregels. Deze herhaling verloopt via het e-learning platform Drillster. De herhaling dient afgewerkt te zijn ten laatste de avond voor het cursusmoment.

Let op: we dienen je manueel toe te voegen aan het e-learning platform. Dit doen we zo snel mogelijk na je inschrijving. We brengen je via mail op de hoogte zodra je toegevoegd bent aan het platform. De eerste import voorzien we de eerste week na de Kerstvakantie.

Cursusmoment:

Het cursusmoment zal praktijkgericht zijn. onder meer de stoeltechnieken zullen uitgebreid aan bod komen.

Je kan je kandidaat stellen tot en met 8 februari 2021. Een clubscheidsrechter kan zich kandidaat stellen na minstens 8 keer gearbitreerd te hebben de afgelopen 2 jaar, waarvan minstens 4 keer buiten eigen club. Na goedkeuring door de gewestelijke scheidsrechtercommissie kan je de refresher volgen.

Meer info over het opleidingstraject scheidsrechter, kan je raadplegen via deze link.

Algemene info

Leeftijd:
16 - 99 jaar
Type:
Opleiding

Inschrijven

LocatieData en urenResterende inschrijvingenInschrijven
No records found.