Drillster Padel Interclub Reglement

Programma

We hopen dat we in onze interclubcompetitie kunnen blijven rekenen op FairPlay en de verantwoordelijkheidszin padelverantwoordelijken, ploegkapiteins en spelers. Het ligt voor de hand dat alle padelverantwoordelijken, interclubverantwoordelijken en kapiteins in de clubs 100% op de hoogte zijn van het Padel Interclubreglement. We ontwikkelden een online quiz van het Padel Interclub reglement om aan de hand van quiz-vragen de regels te leren.

Via het Drillsterplatform kan je je reglementskennis oefenen en testen wanneer jij er tijd en zin in hebt via de Drillster app of website.

Heb je je ingeschreven? Top! Binnen de 2 weken na je inschrijving zal je een mail ontvangen met je gegevens om in te loggen op Drilster.

Deze bijscholing is gericht op Padelverantwoordelijken, Padel Interclubverantwoordelijken en Padel Interclub kapiteins. 

 NIEUW: Elke club die deelneemt aan de najaar Cornet Padel Team Cups (Cornet Mixed Cup of Cornet Senior cup) dient minstens 1 interclubverantwoordelijke te hebben die de Drillster-opleiding gevolgd heeft tegen 15 september. Ook aan kapiteins wordt ten zeerste aangeraden deze opleiding te volgen.

 

Algemene info

Leeftijd:
12 - 99 jaar
Type:
Bijscholing

Inschrijven

LocatieData en urenResterende inschrijvingenInschrijven
No records found.