Opleiding wedstrijdleider

Programma

Je schrijft je in voor de cursus en het examen wedstrijdleider. De cursus bestaat uit 2 delen:

  • Digitale vooropleiding met onder meer een herhaling van de belangrijkste leerstof uit de cursussen scheidsrechter en interclubleider.
  • Cursusdag of -avond met examen op het einde van het cursusmoment.

De cursist behaalt de graad "wedstrijdleider" na het volgen van de digitale vooropleiding, het cursusmoment en het behalen van minstens 70% op het examen.

Digitale vooropleiding:

Voor de start van de cursus volgt de cursist een digitale vooropleiding. De vooropleiding bestaat onder meer uit een herhaling van de belangrijkste leerstof uit de cursus scheidsrechter en interclubleider. Ook de reglementen van de verschillende bekers (Ethias Tour, Criterium ..) komen reeds aan bod tijdens de vooropleiding.

Deze vooropleiding verloopt via het e-learning platform Drillster en een begeleidende cursustekst. De vooropleiding dient afgewerkt te zijn ten laatste de avond voor de cursusdag.

Let op: we dienen je manueel toe te voegen aan het e-learning platform. Dit doen we zo snel mogelijk na je inschrijving. We brengen je via mail op de hoogte zodra je toegevoegd bent aan het platform. Meer info over het e-learning platform kan je nalezen via deze link.

Cursusdag:

Tijdens de cursusdag of -avond leert de cursist meer over het leiden van een tornooi: het opmaken van de tabellen en het gebruik van de tornooimodule in Elit. Verder zullen de docenten ook de reglementen en de gedragscode verduidelijken. Op het einde van deze cursusdag volgt een examen.

De cursustekst kan je downloaden via deze link.

! In functie van het gedeelte e-learning dien je tijdig in te schrijven. De maandag voor iedere cursusdag sluiten de inschrijvingen.

Meer info over het opleidingstraject wedstrijdleider, kan je raadplegen via deze link.

Annulatievoorwaarden:

* Bij annulatie nadat je toegevoegd bent aan het e-learning platform, kan het cursusbedrag: teruggestort worden mits afhouding van een administratiekost van 5 euro of verplaatst worden naar een andere cursus

* Bij ongewettigde afwezigheid kan het cursusbedrag noch teruggestort, noch verplaatst worden naar een andere cursuslocatie. 

Update 16/03/2020: Omwille van de huidige omstandigheden plannen we voorlopig nog geen opleidingen wedstrijdleider in voor 2020. 

Algemene info

Kostprijs:
20 EUR
Leeftijd:
18 - 99 jaar
Type:
Opleiding

Inschrijven

LocatieData en urenResterende inschrijvingenInschrijven
No records found.