Opleiding interclubleider

Programma

  Je schrijft je in voor de cursus en het examen interclubleider. De cursus bestaat uit 2 delen:

  • Digitale opleiding via het e-learning platform Drillster (verplicht te volgen online).
  • Examenmoment (op locatie) voorafgegaan door een vraag- en antwoord sessie (verplichte aanwezigheid op het examen).

De cursist behaalt de graad "interclubleider" na het volgen van de digitale opleiding en het behalen van minstens 70% op het examen.

Digitale opleiding:

De cursus interclubleider is een quasi volledig digitale opleiding via het e-learning platform Drillster. Via dit platform en een begeleidende cursustekst leert de cursist alles over de tennisspelregels, de organisatie van een interclubontmoeting en de official op het veld. De digitale opleiding dient afgewerkt te zijn ten laatste de avond voor de examendag. De begeleidende cursustekst kan je downloaden via deze link.

Let op: we dienen je manueel toe te voegen aan het e-learning platform. Dit doen we zo snel mogelijk na je inschrijving. We brengen je via mail op de hoogte zodra je toegevoegd bent aan het platform. Meer info over het e-learning platform kan je nalezen via deze link.

Examenmoment:

De cursus interclubleider wordt afgesloten met een examenmoment (op één van onderstaande locaties). Het examen gaat over de leerstof die ingeoefend is via het e-learning platform. Vlak voor het examen krijgen de cursisten nog een korte herhaling, uitleg over de gewestelijke richtlijnen en is er tijd voor vragen.

! In functie van het gedeelte e-learning dien je tijdig in te schrijven. De maandag voor iedere cursusdag sluiten de inschrijvingen.

Meer info over het opleidingstraject interclubleider, kan je raadplegen via deze link.

* Bij annulatie nadat je toegevoegd bent aan het e-learning platform, kan het cursusbedrag: teruggestort worden mits afhouding van een administratiekost van 5 euro of verplaatst worden naar een andere cursus

* Bij ongewettigde afwezigheid kan het cursusbedrag noch teruggestort, noch verplaatst worden naar een andere cursuslocatie. 

Update 13/03/2020: Omwille van de huidige omstandigheden zijn alle cursussen t/m 1 april afgelast. Het is ook niet meer mogelijk om in te schrijven voor de latere cursussen interclubleider tot er meer duidelijkheid is over de situatie.

Algemene info

Kostprijs:
20 EUR
Leeftijd:
17 - 99 jaar
Type:
Opleiding

Inschrijven

LocatieData en urenResterende inschrijvingenInschrijven
No records found.