Hoegaarden

Hoegaarden wordt Main Partner van Tennis Vlaanderen!

Hoegaarden wordt voor 2 jaar main partner van de tennissport in Vlaanderen. Daarenboven verleent het wereldberoemde witbier vanaf nu zijn naam aan de Hoegaarden Tennis Interclub in het voorjaar en de Hoegaarden Tennis Team Cup van het najaar.

Verfrissende partner

Gezelligheid en genieten zijn de trefwoorden die in de woordenboeken van Hoegaarden én de Tennis Team Competities terug te vinden zijn. Na inspanning komt ontspanning en Hoegaarden is zo de gedroomde partner voor Tennis Vlaanderen.

Alexander Soenen, sales directeur bij AB InBev: "We zijn zeer trots op ons partnerschap met Tennis Vlaanderen. Tennisspelers over heel Vlaanderen kunnen nu genieten van het verfrissende witbier bij uitstek na een intense match."

Met 36.000 jaarlijkse deelnames en 20.000 ontmoetingen in Vlaanderen blijven de Interclub in het voorjaar en de Tennis Team Cup in het najaar twee populaire tenniscompetities waarbij competitie, teamspirit en achteraf het sportief verbroederen met de tegenstanders primeren.  

Gijs Kooken, CEO Tennis Vlaanderen: "We zijn heel tevreden dat Hoegaarden zijn schouders zet onder een competitie die al jaren een vaste waarde heeft binnen het tennislandschap in Vlaanderen. Vele tennisspelers hebben ooit Interclub gespeeld, wij zijn dan ook verheugd om een sterk, verfrissend merk als Hoegaarden aan onze ‘queen of competitie' te kunnen linken."

Ben je een club en serveer je nog geen Hoegaarden?

Neem gerust contact met ons op: En geniet van leuke voordelen en visibiliteit!

Praktische info

  • Inschrijven voor de Hoegaarden Tennis Interclub kan tot 31 januari 2023
  • De Hoegaarden Tennis Interclub start 17 april 2023. 
  • Inschrijven voor de Hoegaarden Tennis Team Cup kan vanaf mei 2023.
  • Meer info
  • Contact: charlotte.elton@tennisvlaanderen.be