HEAD

HEAD wil zich als toonaangevend wereldwijd tennismerk, met uithangborden als Novak Djokovic, Andy Murray en Alexander Zverev, via deze samenwerking nog meer richten op de tennis- en padelclubs in Vlaanderen. Met een breed en kwaliteitsvol gamma van zowel tennis- als padelballen en rackets wil HEAD producten aanbieden waar elke tennisser op elk niveau voordeel uit haalt.

Tennis Vlaanderen is heel tevreden over de samenwerking met racket- en ballenleverancier HEAD.

 

Bestel een HEAD-ballenpakket en krijg extra gratis producten!

Ben je ook op zoek naar kwaliteitsvolle ballen voor de club? Onze partner HEAD blijft een zeer aantrekkelijke Club Approach aanbieden met verschillende type ballen en extra GRATIS producten (trainersmateriaal, tornooipakketten,…). Een WIN-WIN situatie dus!

Hiermee wil HEAD graag een samenwerking op lange termijn aangaan met de clubs en structureel zoeken naar het beste partnership als ballenleverancier. Het principe is simpel: hoe meer je koopt, hoe meer je krijgt als club.

Je kan de ballen laten leveren via een dealer uit je buurt of via TennisDirect, partner van Tennis Vlaanderen. Na de bestelling neemt onze contactpersoon bij HEAD contact op met de club om de gratis producten praktisch te regelen. Heb je vragen over de HEAD-ballen? Stuur dan een mailtje naar g.soldaat@head.com.

Heb je interesse? Momenteel zijn er jammer genoeg geen ballen meer voorradig omwille van een wereldwijd productieprobleem in de ballensector. We informeren clubs van zodra bestellen opnieuw mogelijk is! Heb je vragen? Neem gerust contact op via marketing@tennisvlaanderen.be

 

  Type ballen

Ballenactie per doos
incl. BTW

Ballenactie per koker incl. BTW Omschrijving

 

 

 

HEAD Tour (4b/koker)

 

 

 

 

€ 108

 

 

€ 6,00

Top kwaliteit gas gevulde tennisbal. Dankzij de Encore technologie is de HEAD Tour bal duurzamer dan ooit tevoren, terwijl de SmartOptik technologie zorgt voor een betere zichtbaarheid op elk moment en op elke ondergrond. 

HEAD Tour XT (4b/koker)

€ 108

€ 6,00

De Tour XT is de gloednieuwe premium bal van HEAD. Een gas gevulde bal die uitvoerig werd getest door topspelers met als resultaat een levendige bal met heel veel gevoel.  Geschikt voor alle baansoorten.

HEAD PRO
(4b/koker)

€ 96

€ 5,30

De HEAD Pro bal is een gas gevulde bal voorzien van het EncoreTM technologie voor een langere duurzaamheid en SmartOptikTM voor een betere zichtbaarheid. Uitstekend prijs kwaliteit verhouding. Geschikt voor alle baansoorten.

HEAD Championship (4b/koker)

€ 162

€ 4,50

De gas gevulde HEAD Championship is een makkelijk te bespelen bal. Voorzien van een extra dik vilt geeft deze allrounder een langere duurzaamheid en veel speelplezier voor elke speler.
HEAD Marathon (3b/koker) € 108 € 4,50 Deze drukloze HEAD Marathon tennisbal doet zijn naam eer aan, en door zijn iets hogere stuit is deze bal ideaal voor kunstgras banen. Uitsluitend verkrijgbaar in een doosje met 3 ballen.

HEAD T.I.P. Orange/Green (Stage 1 en 2) (3b/koker)

€ 105 € 4,37

HEAD TIP Orange: kinderen tussen de 8 en 9 jaar hebben een perfecte start met de drukloze HEAD T.I.P. Orange, 50% grager dan een normale tennisbal

HEAD T.I.P. Green: kinderen tussen de 9 en 10 jaar en volwassenen die beginnen met tennissen krijgen hulp de drukloze HEAD T.I.P. Green, 25% trager dan een normale tennisbal.

HEAD T.I.P. Red (Stage 3) (3b/polybag) € 70 € 4,37 Kinderen tussen de 5 en 8 jaar hebben een perfecte start met de drukloze HEAD T.I.P. Red, 75% trager dan een normale tennisbal.
HEAD Trainer € 105   De HEAD Trainer is de perfecte bal voor trainers die een zeer duurzame drukloze bal zoeken voor eindeloos speelplezier op de baan.
HEAD Padel Pro € 108 € 4,50 HEAD PADEL PRO is de perfecte keuze voor spelers die op zoek zijn naar een iets wat snellere en levendigere bal.
HEAD Padel Pro S € 108 € 4,50 HEAD PADEL PRO S heeft een uitstekende reputatie en prestatie. Vooral op gebied van goede controle en de juiste duurzaamheid.

 

Free of charge producten

Hoe meer ballen je aankoopt bij HEAD, hoe meer gratis extra producten je krijgt als club. Ontdek hieronder waaruit je allemaal kan kiezen.
Klik hier om te ontdekken welke free of charge waarde je kan spenderen aan de hand van je aankoop van HEAD-ballen. 

  Product Waarde product
Mini Tennis net € 99,99
Tennis net € 125
Coaching pack € 139,99
Ball basket + separator € 29,99
Ball trolley € 124,99
Tip lines € 99,99
Dome cones € 24,99
Ball tube € 19,99
Windbreaker € 99,99
Key ring (50 st.) € 99,99
T.I.P Green balls (6 dz) € 99,99
T.I.P. Orange balls (6 dz) € 99,99
T.I.P. Red balls (4 dz) € 67,50
  Toernooipakket (small) € 249,99
  Toernooipakket (large) € 499,99