Haal de Davis Cup naar jouw club!

Heeft je club geen tickets kunnen bemachtigen voor de finale? Blijf niet bij de pakken zitten en dompel je clubleden onder in de Davis Cup sfeer. Ontdek hier enkele top-ideetjes!

Gebruik de leuke A3-affiche en supporter samen!

Gebruik de kant-en-klare affiche en vul je eigen clubgegevens in. Gebruik dit bijhorende tekstje op Facebook, website, .... om je clubleden samen te krijgen!

"Beleef de finale van de Davis Cup ¿ in je favoriete tennisclub! Het hele weekend staat in het teken van de wereldbeker. Ontdek het programma en kom langs!"

Laat een 'Malle Balle' Foodtruck naar je club komen!

2 personeelsleden voor één uur = 25¿
¿ Prijs gerechtjes 4,5¿ ¿ 7¿
¿ Gemiddelde prijs 5,5¿/ gerechtje
= (25*4) + (100*5,5)
TOTAAL = 650¿

Alle info op www.malleballe.be.

De Davis Coupe als aperitief of traktatie op je tornooi!

Organiseer zélf een Davis Cup-tornooi tijdens het wereldbekerweekend! Klink achteraf op de winnaars met een heuse Davis Coupe, een heerlijke coupe champagne! Overtuigd? Gebruik dit tekstje op Facebook, website, ...

De spanning van Davis Cup loopt op. Kriebelt het om zélf een balletje te slaan? Schrijf dan snel in voor onze eigen Davis Cup. Of moeten we zeggen Davis Coupe? #champagnevoordewinnaars #mooistesportterwereld

Zet het Davis Cup menu op de kaart

Mmm... Heerlijk! Niets beter dan een Davis Cup menu tijdens het finaleweekend. Wat dacht je van Tomate Darcis met Gratin Goffinois, op een bedje van tennisveldsla? Smakelijk!

Wat dacht je van 'Bitterballenjongens'?

Zet clubleden aan het werk en serveer de aanwezigen bitterballen! In de plaats van Adecco-meisjes, kan je misschien 'Bitterballenjongens' inschakelen deze keer? :-)