Feest van de Jeugd

Feest van de Jeugd 2021 - aftermovie

Infotheek

Feest van de Jeugd praktisch

Welkom op het grootste jeugd-tennisevenement van het jaar!

DATUM: 31/08/2022 - 4/09/2022

LOCATIE: TC FOREST HILLS, TERNESSELEI 118, 2160 WOMMELGEM

ACTIVITEITEN: zie overzicht hieronder

 

Eindronde Ethias Tennis Tour Junior - Vlaams Jeugd Kampioenschap

Na een zomerlang tenniscompetitie in de Ethias Tour Tennis Junior, wordt dit circuit afgesloten met een spannende eindronde. De beste 12 jongens en meisjes van de Ethias Tennis Tour junior ranking nemen het in verschillende reeksen en leeftijdscategorieën tegen elkaar op in de Finals en de winnaar kan zich op het einde Vlaams kampioen noemen. De volgende 12 spelers op ranking spelen voor de overwinning in "De Cup". De eindronde wordt georganiseerd voor de categorieën Jongens en Meisjes U9, U11, U13 en U15. 

Lees meer

 

Double Trouble

Tijdens de  ‘Double Trouble' kan je twee uur lang genieten van puur dubbelplezier. Dankzij de Meet & Warm-up, een leuke dubbeltraining en een unieke wedstrijdformat met verschillende dubbelpartners, wordt het gegarandeerd een toffe tennissessie. De afsluiter? Een welverdiende prijsuitreiking! Spelers die deze zomer 8 of meer tornooien spelen worden hiervoor uitgenodigd. 

We hopen dat je erbij zal zijn!

Kids Festivals

Speel je minstens 4 Sunweb Fundays in Wit, Blauw of Rood dan mag je naar de regionale Kids festivals.  De eerste van deze regionale festivals (deze in Antwerpen) gaat door op zondag 4/09 op het Feest van de Jeugd. Je ontmoet er Kastaar en kan genieten van een leuke tennissessie en heel wat randanimatie. 

 

VE Tennis & Rolstoeltennis

Ook dit jaar wordt er een leuke activiteit voorzien om mensen te laten kennismaken met onze VE tennissers en rolstoeltennissers 

Trainersbijscholingen op het Feest van de jeugd

Op zaterdag 03/09, tijdens het Feest van de Jeugd, organiseren we opnieuw een 'Feest van de Trainers'! We zorgen voor enkele korte inspirerende sessies om je te wapenen voor het komende winterseizoen.  Motiveer jullie trainers voor een dag vol fun, content, food en drinks. Be there!