Feest van de Jeugd

Feest van de Jeugd 2021 - aftermovie

Infotheek

Feest van de Jeugd praktisch

Welkom op het grootste jeugd-tennisevenement van het jaar!

DATUM: 1-5/09

LOCATIE: TC FOREST HILLS, TERNESSELEI 118, 2160 WOMMELGEM

ACTIVITEITEN: zie overzicht hieronder

CORONA MAATREGELEN

Om de bezoekers op een veilige manier te laten genieten van het event, zullen er ter plaatse een aantal maatregelen van kracht zijn:

• Volg ter plaatse zeker de richtlijnen op.
• We vragen om steeds 1,5 meter afstand te bewaren ten op zichte van andere bezoekers en medewerkers.
• Was of ontsmet regelmatig je handen.
• Het dragen van een mondmasker is verplicht voor bezoekers en deelnemers vanaf 12 jaar (uitgezonderd bij het sporten, in de horeca en in de publiekszone als je zit of staat aan statafel).
• Blijf zeker thuis bij symptomen van Covid-19 of als je recent in aanraking bent geweest met iemand die besmet is met Covid-19.

Eindronde Ethias Tennis Tour Junior - Vlaams Jeugd Kampioenschap

Na een zomerlang tenniscompetitie in de Ethias Tour Tennis Junior, wordt dit circuit afgesloten met een spannende eindronde. De beste 12 jongens en meisjes van de Ethias Tennis Tour junior ranking nemen het in verschillende reeksen en leeftijdscategorieën tegen elkaar op in de Finals en de winnaar kan zich op het einde Vlaams kampioen noemen. De volgende 12 spelers op ranking spelen voor de overwinning in "De Cup". De eindronde wordt georganiseerd voor de categorieën Jongens en Meisjes U9, U11, U13 en U15. 

Lees meer

Bekijk hier de planning en de tabellen

 

Nieuw: Double Trouble

 

De vroegere Tennis-Work-Out steekt in een nieuw kleedje en heet vanaf nu ‘Double Trouble'! Twee uur lang kan je genieten van puur dubbelplezier. Dankzij de Meet & Warm-up, een leuke dubbeltraining en een unieke wedstrijdformat met verschillende dubbelpartners, wordt het gegarandeerd een toffe tennissessie. De afsluiter? Een welverdiende prijsuitreiking! Spelers die deze zomer 5 of meer tornooien hebben gespeeld worden hiervoor uitgenodigd. 

We hopen dat je erbij zal zijn!

Kids Festivals

Speel je minstens 3 Sunweb Fundays in Wit, Blauw of Rood dan mag je naar de regionale Kids festivals.  De eerste van deze regionale festivals (deze in Antwerpen) gaat door op zondag 5/09 op het Feest van de Jeugd. Je ontmoet er Kastaar en kan genieten van een leuke tennissessie en heel wat randanimatie. 

*Voor dit jaar staat het aantal op 3 tornooien gezien het beperkter tornooiaanbod door de Covid-19 crisis.

VE Tennis & Rolstoeltennis

Ook dit jaar wordt er een leuke activiteit voorzien om mensen te laten kennismaken met onze VE tennissers en rolstoeltennissers 

Trainersbijscholingen op het Feest van de jeugd

Op zaterdag 04/09, tijdens het Feest van de Jeugd, organiseren we na het succes van twee jaar geleden opnieuw een 'Feest van de Trainers'! Deze feestelijke bijscholingsdag richt zich naar alle Initiators in Vlaanderen. We zorgen voor enkele korte inspirerende sessies om je te wapenen voor het komende winterseizoen. Daarnaast bieden we ook een hapje en drankje aan om jullie te bedanken voor al jullie inzet! Motiveer jullie Initiators voor een dag vol fun, content, food en drinks. Be there!

Schrijf je in!