Feest van de Jeugd

Feest van de Jeugd 2018

Infotheek

TitelPublicatiedatum
Feest van de Jeugd 201811/12/2018

Omwille van de Covid-19 crisis werd beslist om alle activiteiten op het Feest van de Jeugd te schrappen en het event dit jaar niet te laten doorgaan. We hopen in 2021 een super editie te kunnen organiseren. 

Eindronde Ethias Tour - Vlaams Jeugdkampioenschap

Omwille van de Codid-19 crisis zal de de eindronde van de Ethias Tour niet georgansieerd worden. We hopen jullie allemaal volgend jaar opnieuw te mogen verwelkomen.

De Ethias Tour wordt afgesloten met een eindronde. De beste jongens en meisjes van de Ethias Tour ranking nemen het in verschillende reeksen en leeftijdscategorieën tegen elkaar op en de winnaar kan zich op het einde Vlaams kampioen noemen. De eindronde wordt georganiseerd voor de categorieën Jongens en Meisjes U9, U11, U13 en U15. 

Nieuw! De top 12 van de eindranking speelt de "Ethias Tour Finals". De volgende 12 spelers op de eindranking spelen de "Ethias Tour Cup". 

Lees meer

 

Tennis Work Out

Spelers die 8 of meer tornooien van de Ethias Tour (of 8 in de KidsToer oranje/Groen) spelen in de zomer, mogen normaal naar de Tennis Work Out, een leuke competitietraining met leeftijdsgenootjes over heel Vlaanderen. 

Omwille van de Codid-19 crisis zal de Tennis Work Out niet georgansieerd worden. We hopen jullie allemaal volgend jaar opnieuw te mogen verwelkomen. 

Kastaars zomerfestival

Speel je minstens 4 Kids Toers in Wit, Blauw of Rood dan mag je normaal naar de regionale Kids Toer festivals.  

Omwille van de Codid-19 crisis zullen de Kids Toer festivals niet georganiseerd worden dit jaar. We hopen jullie allemaal volgend jaar opnieuw te mogen verwelkomen.

Vlaams Jeugdkampioenschap VE-tennis

De finale van het VE-kampioenschap zal dit jaar niet georganiseerd worden.