Ethias

ETHIAS is vanaf 1 januari 2016, naast BNP Paribas Fortis, hoofdsponsor van Tennis Vlaanderen. Als verzekeraar van 150.000 tennissers in Vlaanderen wil Ethias nog intenser gaan samenwerken met Tennis Vlaanderen via dit hoofdsponsorship. 
Zo zullen zij de Ethias Tour verder gaan ondersteunen en met het Start to Tennis project proberen ze samen met de tennisclubs zoveel mogelijk mensen aan het tennissen te krijgen. 
Tennis Vlaanderen is uiteraard zeer tevreden om naast BNP Paribas Fortis een tweede hoofdsponsor te hebben waarmee we de tennissport in Vlaanderen verder kunnen uitbouwen.

Communique vanwege ETHIAS nv
ETHIAS en Tennis Vlaanderen zijn geen onbekenden voor elkaar: wij verzekeren de leden van de federatie sedert meer dan 13 jaar. ETHIAS is daarom verheugd nog intenser te kunnen samenwerken met de Tennis Vlaanderen via een lange termijn partnership.

ETHIAS verzekert thans meer dan 1 miljoen sporters in België. Ze is sponsorpartner van meer dan 35 verschillende sportorganisaties waaronder, in termen van het aantal sportende leden, enkele van de grootste federaties als tennis, gymnastiek, basketbal, volleybal, atletiek, judo, zaalvoetbal, tafeltennis, golf, zwemmen of wandelen.

De wil om de ontwikkeling van het sporten te ondersteunen bij een zo groot mogelijk aantal mensen, sluit nauw aan bij de realisatie van de 4 maatschappelijke waarden van ETHIAS: engagement, nabijheid, menselijkheid en ethiek.

Deze 4 waarden zijn overduidelijk ook aanwezig in de sport. Ze worden ontwikkeld via een laagdrempelige toegankelijkheid van de sport voor iedereen en brengen vrouwen en mannen van alle leeftijden en origines samen met respect voor elkaar.

Door de ondersteuning van een gezonde sportbeoefening doorheen alle federaties wil Ethias tonen dat het een hart heeft voor sport. Zo wil ze ook het werk van de duizenden vrijwilligers aanmoedigen en ondersteunen in alle clubs overal in Vlaanderen, Wallonië en Brussel, ongeacht het competitieniveau zolang het maar draait om spelvreugde en plezier.

Voor Ethias nv: Patrik Moria, Sponsoring manager noord, tel 011-28.20.04

  • Sponsor sedert 2014
  • Lopend contract: 2017-2020
  • Meer info: www.ethias.be