Vraag en aanbod

Plaats je zoekertje!

Ben je als club op zoek naar een trainer of ben je net de trainer die een leuke club zoekt? Bezorg je zoekertje aan ons via info@tennisvlaanderen.be en wij posten het graag op deze pagina!

Club zoekt padeltrainers

  Zoekertje
aug Padelschool Aquila te Wingene is op zoek naar versterking om hun team padeltrainers uit te breiden. Bij interesse, graag contact opnemen via mail: c.declerck@tcaquila.be.
jun Padel 2020 (regio Ninove-Aalst) is op zoek naar opgeleide jeugdtrainers en/of initiators voor volwassenen. Startdatum: 1ste  week van september 2021. Spontane sollicitaties zijn ook steeds welkom en kunnen gestuurd worden naar info@padel2020.be. Contactpersoon: Bert Roosens.
apr Tennisclub De Witte Kaproenen is op zoek naar versterking om het trainersteam uit te breiden.
We zoeken een enthousiaste trainer A-B voor het begeleiden van de competitiespelers en ev coördinatie van deze groep.
Tevens zijn we op zoek naar gemotiveerde tennistrainers (initiator, aspirant initiators) voor zomerstages en volgend seizoen.

We zijn ook op zoek naar padeltrainers om les te geven op onze nieuw aangelegde terreinen.
Bij interesse of voor meer informatie gelieve contact op te nemen via email els.jeugd@dewittekaproenen.com .

apr The Racket Club @ Witte Duivels zoekt padeltrainers voor het geven van groepslessen, privé-lessen, padelstages, clinics, ...!
Padelervaring en ervaring als lesgever of gediplomeerd padeltrainer TV zijn vereist.
Start van de eerste lescyclus: eind april/begin mei.
Mail een spontane sollicitatie met je ervaring, diploma en klassement (padel, tennis, andere sporten, school) naar jan@theracketclub.be
maa Royal Zoute Tennis Club, zoekt een padeltrainer.
Zelfstandige trainer met padelervaring of gediplomeerde padeltrainer TV
Voor privaatlessen ,groepslessen, teambuiklding, stages, enz.
Mail een spontane sollicitatie naar Christophe Verhaeghe
verhaeghe.christophe@telenet.be
jun De Knokke Zoute TC is op zoek naar een gediplomeerde padeltrainer, die initiatielessen wenst te organiseren. Privaattrainingen zijn ook mogelijk. Stuur een mailtje naar verhaeghe.christophe@telenet.be

 

Trainer zoekt padelclub

  Zoekertje
aug Ik zoek een padelclub in West-Vlaanderen om een 4 tal uren padelles te kunnen geven. Ik ben A trainer tennis, die nu de Padel Basics cursus volgt. Graag op één avond of overdag (niet op woensdag). Indien mogelijk, graag beginnende volwassen en recreatieve spelers tot en met 200 punten. Interesse? Contacteer me gerust via 0496/94.06.00. Bedankt! Marc Keulemans