Sunweb

Tennis Vlaanderen verwelkomt nieuwe partner Sunweb

Sunweb is de nieuwe structurele partner van Tennis Vlaanderen sinds 1 december en dit voor een termijn van 3 jaar.

De focus van het partnership ligt op families en gezinnen.
Sunweb wordt enerzijds partner van het project ‘Gezinssport'. Dit is een campagne van Tennis Vlaanderen die tennis als gezinssport wil promoten, zowel op als naast het tennisterrein.

Anderzijds wordt Sunweb partner van KidsTennis, het opleidingsconcept voor kinderen vanaf 3 jaar en de Kids Toer, waarbij jonge spelers van 3 tot 12 jaar deelnemen aan tornooien in een recreatief circuit.
De Kids Toer wordt binnenkort omgedoopt tot Sunweb Kids Toer.

Sunweb biedt als online touroperator zowel zon- en wintervakanties aan. Ze zorgen voor unieke vakantie-ervaringen aan de scherpste prijs-kwaliteit verhoudingen. Het partnership sluit perfect aan bij de "Creating Memories" van Sunweb: unieke ervaringen maken de mooiste herinneringen. Herinneringen die we vaak met het gezin of de familie maken. Vakantie is daarvoor het ideale moment.

Sunweb is erg enthousiast over het partnership met Tennis Vlaanderen om zo de slogan ‘Creating Memories' nog meer kracht bijzetten.
Unieke momenten creëren voor families, zowel op als naast het tennisterrein en zo zorgen voor fantastische herinneringen is het doel van Sunweb.

Tennis Vlaanderen is heel blij met Sunweb als nieuwe structurele partner. Dankzij deze samenwerking en ondersteuning kan het project ‘Tennis als Gezinssport' op een duurzame manier uitgerold worden en geeft het extra uitstraling aan de projecten KidsTennis en de Kids Toer.

Meer weten over Sunweb? Ga naar hun website!