Sessies terreinonderhoud

Het onderhoud van tennisterreinen vergt het hele jaar door aandacht. Maar hoe begint u het jaar met een frisse start? En hoe zorgt u er voor dat met de jaarlijkse opmaak het dagelijks onderhoud makkelijker wordt? Kom naar een van de onderhoudssessies over de jaarlijkse opmaak op 11 en 12 februari.

Na de succesvolle onderhoudssessie over het dagelijks onderhoud verzorgt Tennis Vlaanderen, in samenwerking met experten Erwin Scheepers (Scheepers Sportvelden) en Iwan ter Huurne (Kennis van Sport), in februari onderhoudssessies over de jaarlijkse opmaak.

Veelal vergt de jaarlijkse opmaak voor gravelbanen hoofdbrekens. Echter met het juiste materieel, gemotiveerde vrijwilligers en een gezellige werksfeer zijn gravelbanen binnen enkele dagen speelklaar te krijgen. Hoe? Dat laten wij u graag zien tijdens onze onderhoudssessies op zaterdag 11 en zondag 12 februari.

U laat het onderhoud uitvoeren door een aannemer? Ook dan zijn deze sessies interessant voor u. Na de sessies kunt u samen met uw aannemer bepalen welke werkzaamheden gewenst zijn voor uw terreinen en bent u een goede gesprekspartner voor uw aannemer.

De sessies duren een dagdeel en zullen starten met een presentatie. Hierin krijgt u uitleg waarom dit onderhoud zo belangrijk is en waarom bepaalde werkzaamheden uitgevoerd moeten worden. Vervolgens zullen de werkzaamheden in de praktijk gedemonstreerd worden.

Schrijf je in via deze link