Mailingmodule Elit 1.0

Vragen?

Contacteer de helpdesk:

De mailmodule laat je toe om snel en eenvoudig nieuwsbrieven naar je leden te sturen met zowel eigen als Tennis Vlaanderen info of om leden te stimuleren hun laadmaatschap te verlengen. Je club kan het systeem ook gebruiken om doelgericht promotie te maken voor het komende tornooi of om uitnodigingen te sturen naar interclubploegen. Standaard zijn 4 templates voorzien, maar je kan ook zelf je eigen template gebruiken en zo je nieuwsbrief nog meer personaliseren. Meer dan 80% van de clubs maakt reeds gebruik van het systeem.

Maak je clubnieuwsbrief

Je kan naar wens elke nieuwsbrief samenstellen met eigen berichten.
Tennis Vlaanderen voorziet zelf ook leuke items die je vrijblijvend kan toevoegen.
Ook de tornooi- en interclubuitslagen van je clubspelers kan je met een eenvoudige druk op de knop meesturen in je nieuwsbrief.

Maak je eigen mailgroepen

De mailgroepen bepaal je als club zelf. Je kan zowel statische (bv. je trainersgroep) als dynamische (bv. nieuw aangesloten leden) lijsten maken.
Elke lijst is steeds up to date dankzij de synchronisatie met de website, de database en de andere modules in Elit. Je hoeft je dus geen zorgen te maken als er een speler zelf zijn e-mailadres wijzigt via de website.

Tornooi en Interclub

Naast je nieuwsbrieven kan je ook ex-leden van je club mailen om hen opnieuw uit te nodigen voor het komende seizoen. Je kan je eigen tornooi promoten bij leden en je vroegere tornooideelnemers aanschrijven.
Ook het uitnodigen van je bezoekende interclubploegen is voorzien in de module.