Lid worden

Hoe kan ik padellid worden?

Je hebt zin om te starten met padel spelen, maar je bent nog niet aangesloten bij een club?
Zoek een padelclub in de buurt en neem vrijblijvend contact met hen op. Zij bezorgen je alle informatie m.b.t. prijs van een lidmaatschap en voorwaarden. Bij heel wat clubs kan je zelfs online `lid worden' via onze site. Word je lid op je favoriete club, dan kan de club je aansluiten bij ons! Je geniet dan van volgende voordelen:

 • je bent verzekerd voor sportongevallen (Ethias): bekijk de polis en de overzichtsfiche
 • je kan deelnemen aan initiatieven, activiteiten en officiële wedstrijden (Padel Tour en Interclub)
 • je kan heel wat persoonlijke info (prestaties, tornooien, terreinreservaties,...) terugvinden op jouw persoonlijke dashboard.
 • je kan online terreinen reserveren via www.mijnterrein.be
 • je kan inloggen op de App van Tennis Vlaanderen en de app gebruiken voor reservaties van terreinen, tornooi inschrijvingen, het volgen van je favoriete spelers, ... 
 • TennisDirect trakteert elk lid op een korting van 10 euro bij je volgende aankoop (van min. 50 euro). Je vindt de code die je daarvoor kan gebruiken in de welkomstmail of via je dashboard door op je lidnummer te klikken.
 • Je krijgt tal van exclusieve vroegboekvoordelen op je zon- en skivakanties bij Sunweb. Hoe je moet boeken en met welke code je de korting kan verzilveren, vind je in je welkomstmail of via je dashboard door op je lidnummer te klikken.
 • Verschillende ziekenfondsen zorgen voor een financiële tussenkomst bij deelname aan padellessen of lidmaatschap van een padelclub. Deze tussenkomsten zijn verschillend bij elk ziekenfonds. Contacteer je ziekenfonds voor meer info.

Je kan ook een individueel lidmaatschap afsluiten (enkel voor niet-leden van een padelclub).

Het lidmaatschap voor het seizoen 2020 loopt tot 31/03/2021. De verzekering bij Ethias geldt gedurende 1 jaar na het afsluiten van het lidmaatschap.

Nadat wij je lidmaatschap goedkeuren, ontvang je een lidnummer en wachtwoord. Gebruik dit om in te schrijven voor tornooien of om interclub te spelen.

Benodigd materiaal

 • Sportschoenen: idem tennisschoen voor buiten
 • Padelballen en padelracket: de meeste clubs zorgen voor de materialen die je nodig hebt
 • Op zoek naar padelmateriaal? Neem een kijkje op online shop www.tennisdirect.be

Deze padelspelers delen hun ervaringen

"Die afwisseling tussen tennis en padel, dat houdt mijn geest (en lichaam) scherp. Padel is zo'n spel waarbij in het sportplezier, zowel de sport als het plezier de boventoon voeren."
Tennis- en padelspelers OTC Oostende
 
"Het is leuk om naast tennis ook eens een variant te hebben en het is echt een leuk spelletje."
Tennis- en padelspeler

"Talent of geen talent.... racketsportervaring of geen ervaring... Het is voor iedereen metéén leuk!"
Günther Meesschaert

"Iedereen is er onmiddelijk mee weg, na 10 minuten kan je al aan een match beginnen."
Chris Brouwers
`Padel is een tactische sport. Je moet de bal spelen zodat de tegenstander er niet te veel meer mee kan doen. Voor een potje padel mogen ze me altijd bellen!'"
Filip Dewulf, ex-profspeler en journalist

 

Heb jij padel al ontdekt?