Fieldside

Fieldside wordt digitale supplier van Tennis Vlaanderen

Fieldside maakt een welgekomen intrede als digital supplier van de tennis en -padelsport in Vlaanderen en dit voor 3 jaar.
 
Fieldside zorgt als onderdeel van technologie en innovatiebedrijf Cronos, sinds maart 2021 voor de hosting en monitoring van de volledige IT-infrastructuur van Tennis Vlaanderen. Nu zet Fieldside ook de stap richting officiƫle digitale partner van de federatie. Via de koppeling aan populaire racketsporten tennis en padel wil Fieldside meer exposure krijgen bij potentiƫle bedrijven die zoeken naar de ideale IT-oplossingen en zich verder gaan profileren als interessante werkgever voor jonge IT-talenten.
  • CEO Tennis Vlaanderen, Gijs Kooken: "Wij zijn heel verheugd dat Fieldside instapt als partner.  Fieldside biedt reeds veel ondersteuning op vlak van IT-services, wat voor een organisatie als Tennis Vlaanderen onmisbaar is gezien de database, website en app de draaischijf zijn van de federatie. We kijken er naar uit om deze samenwerking in de vorm van een partnership de komende drie jaar verder te zetten. "  
  • Managing Partner Fieldside, Pascal Van Meerbergen:
    "Via deze nauwe samenwerking bieden we Tennis Vlaanderen en zijn partners een schaalbaar en beveiligd platform aan als basis voor verdere groei en innovatie. Dankzij de expertise van onze consultants, die regelmatig ook een racket in de handen nemen, garanderen we een vlotte digitale transformatie voor Tennis Vlaanderen. We kijken alvast uit naar een technologisch sportieve samenwerking!"