You aced it in 2020!

You aced 2020!

Zien we je terug in 2021?

2020 was een bijzonder jaar. Een jaar dat we niet snel zullen vergeten. Een jaar waarin we noodgedwongen in ons kot moesten blijven. Vele tornooien werden noodgedwongen afgelast, we moesten onze sfeervolle interclubontmoetingen opgeven en onze indoor winteruurtjes staan on hold.

We beseffen dat het voorbije jaar grote opofferingen van jullie werd gevraagd, maar zeker ook van jouw club. Daarom een welgemeende dankjewel! Bedankt om de moed er in te houden en je flexibeler dan ooit te tonen. Bedankt om creatief naar oplossingen te zoeken. Bedankt om je club te blijven steunen en je clubbestuurder of trainer af en toe een schouderklopje te geven! YOU ACED IT!

Dankzij jullie inspanningen en die van de clubs, trainers, vrijwilligers, … werd 2020 ook een jaar waarin nog nooit zo veel tennis en padel gespeeld werd. De tennis- en padelfamilie is met meer dan 10.000 spelers gegroeid en was dus nooit eerder zo groot!

Wij hopen meer dan ooit dat 2021 het jaar van de verandering wordt. Een jaar waarin we opnieuw zorgeloos kunnen klinken aan de clubtoog. Met deze video blikken we dankbaar terug en kijken we ook uit naar een beter 2021.

Zien wij jullie volgend jaar massaal terug op je vertrouwde club ?

We wensen jullie het allerbeste toe!

#BEDANKT #SEEYOUIN2021