Certina

Certina is nieuwe padelpartner!

Certina, een horlogemerk van de Zwitserse Swatchgroup, stapt mee in als main partner van de snelst groeiende sport in Vlaanderen. Naast de brede ondersteuning van padel verleent het knappe horlogemerk haar naam aan het Start to Padel verhaal en dit voor de komende 3 jaar. Met diverse Start to Padel events gespreid over heel Vlaanderen, een campagne naar nieuwe potentiƫle padelspelers en de uitbouw van een nieuw digitaal platform voor startende spelers, zet Certina haar schouders mee onder de verdere groei van padel.

Gijs Kooken, CEO van Padel by Tennis Vlaanderen: "Met Certina als nieuwe partner zetten we een mooie stap richting het verdere uitbreiden van de grote groep beginnende padelspelers en geven we enthousiaste en curieuze sportievelingen de kans om deze fantastische sport te leren kennen. We zijn als federatie dan ook zeer verheugd met de komst van dit mooi horlogemerk en heten Certina welkom in de warme padelfamilie."

Marc Aellen, CEO van Certina: "Prestatievermogen, dynamiek, power, precisie, passie, het zijn allemaal waarden die niet alleen bij padel, maar ook in onze horloges terug te vinden zijn. Padel is een relatief jonge sport die ook een ander, jonger publiek aanspreekt dan de klassieke racketsporten. En dat is precies wat ook wij doen met onze uiterst betrouwbare en gunstig geprijsde producten."

 

Certina