E-learning platform

Studeer ook onderweg via de app van Drillster

Via de app van Drillster kan je locatieonafhankelijk leren. In de trein onderweg naar je werk of thuis op de bank, studeer je cursus official  waar en wanneer je maar wilt.

E-learning platform "Drillster"

Sinds 2020 bestaan de opleidingen official uit een deel zelfstudie via het E-learning platform Drillster.

Zodra je door ons toegevoegd bent aan het e-learning platform, zal je een mail ontvangen met als onderwerp "Welkom bij Drillster!". In deze mail kan je op de knop ‘Je wachtwoord instellen' klikken. Vervolgens zal je via die link een wachtwoord kunnen instellen. Tot slot kan je via deze link inloggen met je mailadres en het ingestelde wachtwoord.

Let op: we dienen je manueel toe te voegen aan het e-learning platform. Dit doen we zo snel mogelijk na je inschrijving. We brengen je via mail op de hoogte zodra je toegevoegd bent aan het platform.

Drillster maakt gebruik van een vraaggestuurde leertechniek, de applicatie past zich aan jouw tempo en niveau aan. Het platform bestaat uit story's en drills. Een story is een stuk cursustekst, een drill is een set meerkeuzevragen.

Na inloggen klik je in de linker kolom op "Inschrijvingen" om vervolgens door te klikken op de groep (cursuslocatie) waarvoor je ingeschreven bent. In die groep kan je alle cursusonderdelen terugvinden die je online moet studeren. Klik bij een cursusonderdeel op "Starten" om te starten met leren.

Je kan om het even wanneer stoppen en herstarten met leren. Het systeem zal automatisch onthouden waar je gestopt bent.