Cornet

Cornet wordt main partner van Padel by Tennis Vlaanderen!

Cornet, één van de snelst groeiende Belgische bieren en intussen al een echt begrip in de bierwereld, wordt main partner van Padel by Tennis Vlaanderen. Deze samenwerking voor 3 jaar geeft de federatie, die nu al meer dan 70.000 padelleden telt, de mogelijkheid om te blijven investeren en innoveren in een sport die nog steeds aan een aanzienlijke opmars bezig is.

Binnen het partnership wordt Cornet de title partner van de Cornet Padel Mixed Cup. De eerste editie van deze competitie vindt plaats in het najaar van 2022. Dit nieuwe format beantwoordt aan de nood om een gemengde competitie te voorzien en spreekt de vriendenploegen aan met zowel mannen als vrouwen. Tot 2021 was dit een nicheformat dat enkel georganiseerd werd voor het laagste padelniveau. Vanaf 2022 wordt de Cornet Padel Mixed Cup uitgebreid met reeksen voor beginners én competitiespelers. Deze groeiende groep gemengde spelers zal kunnen genieten van een sterkere eigen competitie met een aparte kalender. Zo wordt de Cornet Padel Mixed Cup één van de weinige sporten die competitie voor gemengde ploegen aanbiedt!

Verder zal Cornet in samenwerking met Padel by Tennis Vlaanderen een reeks Cornet Padel Afterwork events op poten zetten op diverse clubs in Vlaanderen.

CEO van Tennis Vlaanderen, Gijs Kooken: "We zijn heel tevreden dat Cornet zich voor een lange periode aan padel wil binden en zich meteen engageert als titelpartner van een nieuwe competitie. Net zoals padel is Cornet op een populaire golf aan het surfen en we geloven dat de groei van padel enorm versterkt zal worden dankzij deze samenwerking."

General Manager Cornet, Sven Stuer: "Wij zijn heel fier om het snelst groeiende Belgisch biermerk ‘Cornet' te koppelen aan Padel by Tennis Vlaanderen en dus ook aan de sport padel, de snelst groeiende sport in België. We kijken ernaar uit om het partnership een mooie vorm te geven en de sport, samen met ons bier, nog meer in de schijnwerpers te zetten."