Feest van de Jeugd

Foto's Feest van de Jeugd

Feest van de Jeugd 2016

  • Het Feest van de Jeugd is een grootse tennishappening voor de jeugd met o.a. volgende activiteiten: het Vlaams Jeugdkampioenschap, Tennis-Work-out, Kids en Tiener Masters en het jeugdkampioenschap VE-tennis
  • Datum: 06-10 september 2017
  • Plaats: TC Forest Hills, Wommelgem

Eindronde Ethias Tour - Vlaams Jeugdkampioenschap

De beste jongens en meisjes van de Ethias Tour ranking nemen het in verschillende reeksen en leeftijdscategorieën tegen elkaar op. 

Alle halve finalisten van de Reeks 1 Jongens en Meisjes 10, 12, 14 en 16, met Belgische nationaliteit, worden geselecteerd voor het Belgisch Jeugdkampioenschap.

Tennis Work Out

Spelers die 8 of meer tornooien van de Ethias Tour spelen deze zomer, mogen naar de Tennis-Work-Out, een leuke competitietraining met leeftijdsgenootjes over heel Vlaanderen. Zij krijgen er bovendien een leuk Ethias Tour dekbedovertrek bovenop.

Tiener Masters

Tieners die 4 of meer Tiener Toer tornooien spelen deze zomer, krijgen een uitnodiging voor de Tiener Masters. Zij kunnen er hun welverdiend geschenk in ontvangst nemen.

Kids Masters

Alle kinderen van 3 tot 12 jaar die deelnemen aan 5 of meer (3 in Wit) Kids Toer tornooien, mogen naar de Kids Masters op het Feest van de Jeugd. Ze mogen er ook hun welverdiend geschenk, de kastaar handdoek, mee naar huis nemen.

Trainerscongres & workshops

Op zaterdag 9 september staan, net zoals vorig jaar, verschillende trainersbijscholingen gepland voor specifieke doelgroepen van trainers tijdens het Feest van de Jeugd.

Randanimatie

  • Tal van nevenactiviteiten maken van het Feest van de Jeugd een echt feest vóór de jeugd. Zo is er elk jaar een groot animatiedorp met o.a. grime, knustelstand, ballonnenman, ... . De diverse stands van onze sponsors: BNP Paribas Fortis stand, Ethias fotoactie, Joker+ FairPlay-actie, Rent a Car en Body 2 Win, Snauwaert en TennisDirect verkoopstanden zorgen voor een leuk evenement voor jong en oud. Voor de kidstennissers is de KidsTennismaskotte Kastaar van de partij.

Vlaams Jeugdkampioenschap VE-tennis

Op het Feest van de Jeugd gaat ook het Vlaams Jeugdkampioenschap VE-tennis door.