In deze e-mail

Enkel- en jeugdtornooi van 04/08 tot en met 13/08 (dames 1 : 2 sterren)

Inschrijven voor het ons enkel- en jeugdtornooi kan nog altijd. Inschrijven kan tot en met dinsdag 1 augustus 2017. Houd er dus rekening mee dat de inschrijvingen eindigen op dinsdagavond middernacht in tegenstelling tot woensdagavond de voorbije jaren ! 

Aarzel niet en schrijf je dus nu al in. Inschrijven kan via deze link.

Inschrijvingen wintercompetitie 2017-2018 opengesteld

Nog niet ingeschreven voor de wintercompetitie ? Ook dit jaar is er weer de mogelijkheid om deel te nemen aan een gezellige wintercompetitie op zondagnamiddag. Je speelt een dubbelwedstrijd van een uurtje op zondagnamiddag tijdens het winterseizoen tussen 13h en 20h. Kies dus een dubbelpartner en scrhijf in voor dubbel dames, dubbel heren of dubbel gemengd. Je wordt ingedeeld in een poule met dubbels van vergelijkbaar niveau en speelt een 7-tal wedstrijden verspreid over het winterseizoen. Je kan ook zondagen blokkeren die je niet kan spelen.

Inschrijven kan door naar de website te gaan (www.tcdedageraad.be) en bovenaan op "inschrijven wintercompetitie" te klikken of rechtstreeks via deze link. Deelname aan de wintercompetitie kost € 3,- per persoon per wedstrijd. Aan het einde van de wintercompetitie is er een afsluitende prijsuitreiking en elke deelnemer krijgt daar een prijs.

Inschrijven kan tot 19 augustus 2017. Je inschrijving is ok als je een bevestigingsmail krijgt. Ontvang je die niet, contacteer ons dan op info@tcdedageraad.be.

Heb je nog vragen ivm de wintercompetitie, stuur dan een mailtje naar info@tcdedageraaad.be.

Sproeien van de velden

Onze terreinverzorgers vragen om de velden regelmatig te sproeien en dit als je begint met tennissen. Zoals we net een periode van ontzettend goed weer achter de rug hebben, is het nodig om de velden regelmatig te sproeien. Aangezien onze terreinverzorgers niet altijd aanwezig kunnen zijn, rekenen wij een beetje op het vernatwoordelijkheidsgevoel van de tennissers. Gewoon even sproeien voor je begint te tennissen en de staat van de velden zal heel de zomer door veel beter blijven. Nu worden de velden ontzettend hard door uitdroging ervan.

Dageraaddag : 2 september om 14h

Op 2 september gaart onze jaarlijkse Dageraaddag weer door. Ook dit jaar is er weer tal van animatie voorzien. Het is een ideale manier om kennis te maken met andere leden van de club of voor mensen die nog geen lid zijn om eens een kijkje te komen nemen op de club. Je hoeft geen lid te zijn om aan al deze activiteiten deel te nemen. Ook is er een frituur voorzien voor de hongerigen onder ons.

Wat is er allemaal te doen op de Dageraaddag :

 • tennisinitiatie en spelletjes
 • springkasteel
 • balonnenclown
 • grime
 • zoektocht
 • cocktailbar
 • frietkraam
 • ijsjes

Alles wordt muzikaal omlijst door DJ Hanz.

Meer informatie in verband met timing van dit alles volgt nog in een volgende nieuwsbrief, maar noteer alvast zaterdag 2 september in uw agenda !!

Belangrijke data

Hieronder een overzichtje van zaken die je voor dit jaar al in je agenda kan noteren.

Activiteiten :

 • Dageraaddag : 02/09/2017 vanaf 14h00

Tornooien/competitie :

 • Enkel-/jeugdtornooi : 5 augustus tot en met 13 augustus 2017 (inschrijven)
 • Indoortornooi : 28 oktober tot en met 5 november 2017
 • G-tennistornooi : 11 november 2017

Wenst u deze mail in de toekomst niet meer te ontvangen? U kan zich uitschrijven via het profielbeheer op je spelersdashboard. Tennis Vlaanderen draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze e-mail.

U kan deze e-mail ook bekijken in uw browser

T.C. DE DAGERAAD VZW - Rerum Novarumlaan 35 2340 Beerse

www.tcdedageraad.be - info@tcdedageraad.be