In deze e-mail

Algemene ledenvergadering vrijdag 30 juni om 20h00

Zoals eerder dit jaar al vermeld in een nieuwsbrief gaat de algemene vergadering dit jaar wat later door dan andere jaren omdat we beginnnen werken zijn met een boekhouder. De algemeen ledenvergadering zal nu vrijdag 30 juni doorgaan om 20h in vergaderzaal 't Loft boven de bar.

Volwassenenstage Tennisschool Play

Ook deze zomer organiseert Tennisschool Play weer een volwassenenstage bij ons op de club. Deze stage zal doorgaan van 10 juli tot en met 14 juli 2017.

De stage gaat elke dag door van 19h30 tot 21h30. Op vrijdag wordt er afgesloten met een barbeque. Schrijf zo snel mogelijk in want de plaatsen zijn beperkt.

De deelnameprijs voor deze stage bedraagt € 85,-. Betaling dient te gebeuren op rekeningnummer BE60 0017 5465 9470 met vermelding betaling Volwassenkamp TC De Dageraad + naam of namen indien meerdere deelnemers.

Inschrijven kan door een mail te sturen naar Filip Verbeek (filipverbeek@hotmail.com).

 

Enkel- en jeugdtornooi van 04/08 tot en met 13/08 (dames 1 : 2 sterren)

Het jaarlijks enkel- en jeugtornooi komt er weer aan. De grootste verandering ten opzicht van vorig jaar is dat we dit jaar in de dames 1 reeks een twee sterrentornooi zijn. Voor de rest zijn de reeksen hetzelfde gebleven. Inschrijven kan tot en met dinsdag 1 augustus 2017. Houd er dus rekening mee dat de inschrijvingen eindigen op dinsdagavond middernacht. Omdat Tennis Vlaanderen beslist heeft dat vanaf dit jaar de tornooien op vrijdagavond kunnen beginnen, eindigen de inschrijvingen dus in de nacht van dinsdag op woensdag om middernacht.

Aarzel niet en schrijf je dus nu al in. Inschrijven kan via deze link.

Dames 25 Belgisch kampioen nationale interclub in afdeling 2

Zoals vermeld in vorige nieuwsbrief hadden we dit jaar de eer om in onze club een nationale interclubploeg te hebben. Soetkin van Deun, Ine Nowe, Liselotte van Deun, Nathalie Hens, Lien Rogé, Marlies Jansens en Cynthia Scheyltjens hebben dit jaar een mooit parcours afgelegd en hebben al meteen de titel van Belgisch kampioen gehaald. Ze hebben een mooie strijd geleverd. De ene ontmoeting ging al wat vlotter dan de andere, met uiteindelijk een prachtig resultaat als gevolg.

Proficiat aan onze speelsters en volgend jaar kunnen ze die titel in afdeling 1 misschien ook nog eens bevestigen.

Inschrijvingen wintercompetitie 2017-2018 opengesteld

Het zomerseizoen is ondertussen alweer eventjes aan het lopen. Dat wil natuurlijk ook zeggen dat het nieuwe winterseizoen ook met rasse schreden nadert. Ook dit jaar is er weer de mogelijkheid om deel te nemen aan een gezellige wintercompetitie op zondagnamiddag. Je speelt een dubbelwedstrijd van een uurtje op zondagnamiddag tijdens het winterseizoen tussen 13h en 20h. Kies dus een dubbelpartner en scrhijf in voor dubbel dames, dubbel heren of dubbel gemengd. Je wordt ingedeeld in een poule met dubbels van vergelijkbaar niveau en speelt een 7-tal wedstrijden verspreid over het winterseizoen. Je kan ook een aantal zondagen blokkeren die je niet kan spelen.

Inschrijven kan door naar de website te gaan (www.tcdedageraad.be) en bovenaan op "inschrijven wintercompetitie" te klikken of rechtstreeks via deze link. Deelname aan de wintercompetitie kost € 3,- per persoon per wedstrijd. Aan het einde van de wintercompetitie is er een afsluitende prijsuitreiking en elke deelnemer krijgt daar een prijs.

Heb je nog vragen ivm de wintercompetitie, stuur dan een mailtje naar info@tcdedageraaad.be.

Sproeien van de velden

Onze terreinverzorgers vragen om de velden regelmatig te sproeien en dit als je begint met tennissen. Zoals we net een periode van ontzettend goed weer achter de rug hebben, is het nodig om de velden regelmatig te sproeien. Aangezien onze terreinverzorgers niet altijd aanwezig kunnen zijn, rekenen wij een beetje op het vernatwoordelijkheidsgevoel van de tennissers. Gewoon even sproeien voor je begint te tennissen en de staat van de velden zal heel de zomer door veel beter blijven. Nu worden de velden ontzettend hard door uitdroging ervan.

Dageraaddag : 2 september om 14h

Op 2 september gaart onze jaarlijkse Dageraaddag weer door. Ook dit jaar is er weer tal van animatie voorzien. Het is een ideale manier om kennis te maken met andere leden van de club of voor mensen die nog geen lid zijn om eens een kijkje te komen nemen op de club. Je hoeft geen lid te zijn om aan al deze activiteiten deel te nemen. Ook is er een frituur voorzien voor de hongerigen onder ons.

Wat is er allemaal te doen op de Dageraaddag :

 • tennisinitiatie en spelletjes
 • springkasteel
 • balonnenclown
 • grime
 • zoektocht
 • cocktailbar
 • frietkraam
 • ijsjes

Alles wordt muzikaal omlijst door DJ Hanz.

Meer informatie in verband met timing van dit alles volgt nog in een volgende nieuwsbrief, maar noteer alvast zaterdag 2 september in uw agenda !!

Kidstoer tornooitjes in de omgeving

Als je kind begint te tennissen zijn er in de omgeving verschillende kidstoer tornooitjes waar ze aan deel kunnen nemen.

Een overzichtje van de kidstoer tornooitjes in de omgeving vind je hieronder. Als je op de naam van de club klikt, dan ga je automatisch naar de inschrijvingspagina.

  vr 07/07/2017 T.C. De Valk (Rijkevorsel)
  za 08/07/2017 TC Windekind (Vosselaar) 
  zo 09/07/2017 Turnhoutse TV
  za 15/07/2017 T.C. De Lusthoven (Arendonk)
  za 29/07/2017 Merksplasse T.C.
  zo 06/08/2017 T.C. De Vrijheid (Hoogstraten)

Belangrijke data

Hieronder een overzichtje van zaken die je voor dit jaar al in je agenda kan noteren.

Activiteiten :

 • Algemene vergadering : 30/06/2017 om 20h00
 • Volwassenstage : 10/07 tot en met 14/07 van 19h30 tot 21h30 (met bbq op vrijdag)
 • Dageraaddag : 02/09/2017 vanaf 14h00

Tornooien/competitie :

 • Enkel-/jeugdtornooi : 5 augustus tot en met 13 augustus 2017 (inschrijven)
 • Indoortornooi : 28 oktober tot en met 5 november 2017
 • G-tennistornooi : 1 november 2017

Wenst u deze mail in de toekomst niet meer te ontvangen? U kan zich uitschrijven via het profielbeheer op je spelersdashboard. Tennis Vlaanderen draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze e-mail.

U kan deze e-mail ook bekijken in uw browser

T.C. DE DAGERAAD VZW - Rerum Novarumlaan 35 2340 Beerse

www.tcdedageraad.be - info@tcdedageraad.be